ONZE DIENSTEN

Elektrische installaties

Dit betreft alle installatiewerk voor ruwbouw, verbouwingen, leidingen, installatiemateriaal alsook verlichting en advies. Kortom van A tot Z . We zijn zowel op de markt van woningen, appartementsgebouwen, industrie als winkelinrichting en buitenverlichting te vinden. We beschikken dan ook over een eigen verkoop en installatiedienst.

Klik hier voor een gratis offerte of bezoek.

Binnenverlichting

Verlichting is een absolute noodzaak voor comfort zowel voor sfeer als gebruiksgemak. Daarom verzorgt dmelektro voor ieder project een verlichtingsstudie op maat. Bovendien kunnen wij door onze nauwe contacten met leveranciers gerust een kijkje gaan nemen bij de fabrikanten voor een visualistatie.

Buitenverlichting

Dmelektro is gespecialiseerd in ontwerp en onderhoud van buitenverlichting. Daarom luisteren wij graag naar het verhaal van de klant en voorzien we alle voorbereidende werken zoals graafwerken, het plaatsen van buizen, ... voor uw project. We besteden aandacht aan de sturing, veiligheid en sferen voor een maximale gebruiksvriendelijkheid van de buitenverlichting. Projecten kunnen op aanvraag bekeken of voorgesteld worden.

Parlo- en videofonie

Wie discreet wil communiceren met een bezoeker, opteert best voor een intercomsysteem. Dit kan zowel met een parlo- of videofoon. Met deze systemen kan men eindeloos variëren afhankelijk van de noden van de klant. Ze zijn bovendien compatibel met domoticasystemen en andere varianten. Alle merken zijn voorhanden, dit wordt dan ook in samenspraak met de klant beslist.

Domotica

Onder domotica verstaan we een zeer gebruiksvriendelijk domoticasysteem waarmee het comfort binnen uw woning op vele vlakken wordt verhoogd. Met domotica kunt u alle functies van uw woning bedienen: verlichting, elektrische toestellen, rolluiken, audio, video, alarm en videofonie. U verzekert uw veiligheid en vermijdt energieverspilling. Bovendien is het erg flexibel: met één druk op de toets zet u uw woning naar uw hand. U blijft baas in eigen huis. Concreet betekent dit:
Een meerwaarde aan u woning
Energiebesparing
Centrale bediening van alles uit/aan-op/neer regeling kleppen/chauffage
Controle over de gezinssituatie
Aanmaak van sferen
...

Relamping / energieaudit

Bent u hoge energiefacturen beu? Wij kijken samen met u wat de oplossingen zijn. Overschakeling naar led lampen, werken met bewegingsmelders en -zones, afbakenen en sferen creeren,... . Dit zijn maar enkele van de oplossingen om uw energiepeil te doen slinken.

 

ADRES

Motestraat 55
8940 Wervik

CONTACT

t: +32(0)495 10 56 42
email

COPYRIGHT

© 2014 - 2015 dmelektro
disclaimer